Stoppen met Roken

Heeft u hulp nodig bij het doorbreken van uw rookgewoonte of bent u een ex-roker die hulp nodig heeft bij het reinigen van de longen? Dit kruidenmengsel is nuttig bij het verwijderen van de opgebouwde gifstoffen en het opruimen van de luchtwegen.

Hysop – dit kruid heeft slijmoplossende eigenschappen die slijmopstopping verwijderen en de longen zuiveren. Dit verzacht geïrriteerde slijmvliezen in de luchtwegen en kan worden gebruikt om extra stress van stoppen te verwerken. Het verlicht angst en kalmeert het zenuwstelsel en verbetert de mentale helderheid.

Klein hoefblad – dit slijmoplossend kruid kan hoesten helpen bevorderen en helpt bij het verdrijven van slijm. Dit is een uitstekend kruid om de longen te reinigen.

Catnip – dit kruid vermindert angstgevoelens en kan mensen helpen die aan slapeloosheid lijden. Het kalmeert de geest en kan de scherpte wegnemen als u stopt met roken. Dit vermindert ook het hunkeren naar.

Heermoes – dit kruid bevat een kleine hoeveelheid nicotine en kan de onbedwingbare trek helpen verlichten en ontwenningsverschijnselen verminderen in de eerste paar dagen na het stoppen.

Lobelia – van dit kruid is aangetoond dat het ontwenningsverschijnselen en het verlangen naar het stoppen met roken vermindert. het bevat een alkaloïde genaamd lobelia die zich bindt aan dezelfde receptorplaatsen in de hersenen als nicotine. Het heeft een ontspannend effect op het centrale en zenuwstelsel. Het kan helpen bij het verlichten van spanningen en het kalmeren van de zenuwen, wat helpt bij ontwenningsverschijnselen.

Blue Vervain – dit kruid kan worden gebruikt om de zenuwen te kalmeren. Het kan ook worden gebruikt om te helpen bij slapeloosheid.

Motherwort – dit kruid kan als kalmerend middel werken. Het kan rust teweegbrengen in een tijd van angst die gepaard gaat met stoppen met roken.

Skullcap – dit kan de toon kalmeren en het centrale zenuwstelsel vernieuwen. Het kan helpen bij nervositeit, angst en slapeloosheid. Het kan spanning en stress helpen verminderen tijdens het stoppen.

Sint-janskruid – dit kruid kan de geest helpen kalmeren en ontspannen. Het vermindert opwinding en kan helpen om een ​​positieve mentale houding te behouden. Het kan helpen bij het vormen van het lange en expresse slijm en de luchtwegen. Het wordt vaak gebruikt bij het behandelen en genezen van de longen. Het kan helpen om de longen te herstellen van de schade veroorzaakt door jarenlang roken. Het is een krachtige bloedzuiveraar en -reiniger.

Zoethoutwortel – Dit kruid is slijmoplossend en verzachtend. Het wordt gebruikt om irritatie in de longen te verzachten, vermoeidheid te verminderen en energie te herstellen.

Ingrediënten: Hysop (officinalis) *, Klein hoefblad (Tussilago farfara), kattenkruid (Nepeta cataria), paardestaart (Equisetum arvense), Lobelia (Lobelia inflata), Blauwe ijzerkruid (Verbena hastate) *, Motherwort (Leonurus cardiaca) *, Skullcap (Scutellaria) lateriflorus), sint-janskruid (Hypericum perforatum), zoethoutwortel (Glycyrrhiza glabra) of een andere GGO-plantaardige glycerine, gefilterd water

* Gecertificeerd biologisch ingrediënt

** Niet bedoeld voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven

& Nbsp;

*** Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration. Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *