fbpx

Onze Webshop

STRemedie.nl is uw Webshop voor al uw drogisterijwaren.

Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw gezondheid, schoonheid en verzorging producten. We hebben een complete assortiment voor al uw wensen.  Stremedie.nl is uw Beste Online Drogisterij.

Over Ons

Wij kunnen aan al uw zorgwensen voldoen.

STRemedie Team

Onze team staat altijd voor u klaar!

Bezorging

Als u op STRemedie.nl bestelt, wordt het gratis afgeleverd!

Laten we ons even voorstellen.

Over STRemedie.nl

We zijn jonge professionelen die een bijdrage willen scheppen aan het gezondheidszorg van de Wereld. Wij geloven dat het toepassen van remedies en kruidenmedicatie uw Levens waarde verhoogd. Wij verstrekken verschillende topkwaliteit zorghulpmiddelen.

Hoe het allemaal is ontstaan​​…

ST.. Remedie

Mijn naam is Steven en ik verkoop Remedie. Remedie bij Steven, Stevens-Remedie. Zo was onze site naam en merknaam ontstaan. Onze producten en verpakkingen zijn op een milieuvriendelijke wijze gemaakt. Zo dragen wij ook een steentje bij.

U kunt ons altijd bereiken voor een persoonlijke advies.

De juiste remedie ?

Na het afronden van mijn studie wou ik meer voor onze gezondheid gaan doen. Toen hebben we besloten om een Webshop te creëren waar je niet alleen de  producten kunt kopen maar gelijktijdig ook het advies en gebruiksaanwijzingen krijgt.

Op STRemedie.nl is het Standaard

Gratis bezorging!

Onze Bezorgtijden variëren van 1 tot 14 dagen.  Wij werken hard om de bezorging process te versnellen naar maximaal 1 week.

Wij wensen u veel koopplezier op STRemedie.nl.

Onze webshop is beveiligd met de allerhoogste veiligheidsniveau.

Uw veiligheid

STRemedie.nl heeft geen datalek. Onze Klantgegevens zijn met de grootste zorgvuldigheid beveiligd. U kunt zich veilig voelen bij het plaatsen van een bestelling op onze Webshop.

Veel koopplezier op STRemedie.nl